МД Страиште
Населба Страиште, Валандово, Република Македонија
+389 (034) 382-330
Mon-Sat: 8:30am-5:30pm

Добредојдовте на веб сајтот на М.Д. Страиште


М.Д. Страиште е лидер во професионално дизајнирање, производство, продажба и инсталација на материјали за разни видови модерни конструкции. Овде можете да дознаете повеќе за нашата компанија како и корисни информации односно нашите производи. Ве молиме доколку имате какви било прашања кликнете на Контакт за да можеме лично да ви помогнеме. Нашиот квалитет ви го гарантираме со долгогодишно искуство.


ИНВЕСТИРАЈЕ ВО

Издржливост

Сигурност

Квалитет Кој Трае

Контактирајте неНашата работа


Партнери